✉: onzeredactie@veerlesnijders.nl

Wat wij doen

Van onze Redactie biedt (online) journalistieke concepten op maat, met als doel de belangstelling voor uw evenement te vergroten, het plezier te verhogen en de inhoud te verdiepen. Het collectief heeft alle disciplines in huis en geeft evenementen een wervelende plek online of op papier.

U werkt hard aan uw evenement met een bijzondere programmering. Achter ieder onderdeel van uw programmering schuilt een verhaal of een belangrijke context. Van onze Redactie gaat op zoek naar die verhalen en creëert een optimale context voor uw publiek.

Van onze Redactie bestaat uit een groep professionele schrijvers, fotografen, filmmakers en illustratoren met een groot hart voor cultuur. Van een saaie website met vlakke teksten maken zij een sprankelend magazine vol beeld, nieuws, filmpjes, scherpe illustraties, interviews en originele rubrieken. Zo leeft een evenement niet alleen op locatie, maar ook online. De mooiste verhalen spelen zich nou eenmaal af op locatie. Van onze Redactie maakt deze verhalen aan een groot publiek bekend. Dat kan in iedere gewenste vorm: van videoportret tot sfeerverslag met illustraties, van achtergrondverhaal tot fotoreportage. Juist de combinatie van deze vormen maakt het magazine afwisselend, nieuwswaardig en boeiend om te lezen. Bovendien kunnen bezoekers zo nagenieten van een mooie dag of alvast voorpret beleven van wat er komen gaat. Degenen die verhinderd waren kunnen het evenement alsnog van een afstand mee beleven.

Van onze Redactie is een onafhankelijke redactie maar stelt het belang van het festival voorop. De redactie zal bezoekers ten alle tijde enthousiasmeren en inspireren om het evenement zelf te gaan bezoeken en beleven. Alle magazines van onze Redactie worden op maat gemaakt, in samenspraak met de festivalorganisatie. Van onze Redactie bekijkt per project welke journalist(en), illustrator, fotograaf, filmmaker of eventueel webmaster er het beste bij passen. De organisatie kan voor iedere doelgroep en voor vrijwel elk budget een origineel kwaliteitsmagazine leveren.

Enthousiast geworden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of bekijk hier enkele projecten.

© van onze Redactie 2012